SİHİRLİ DEĞNEĞİN GÜCÜNÜN ÖTESİ: İLETİŞİM

 Mevlana der ki: " Kar taneleri ne güzel anlatıyor, birbirine zarar vermeden de yol almanın mümkün olduğunu." "Aile Okulu veli Eğitimi" sihirli bir değnek değildir ancak iletişim sihirli bir değneğin gücünün çok çok ötesindedir. Psikolojik sağlamlığı yüksek bireyler yetiştirmeye imza atmak, gençlerimizi korumak yerine onlara kendilerini koruma yetisi kazandırmak, bir virüsün kopardığı bağları düğümlemek için düşünce paylaşımına davet edilen veliler kurstan memnun kaldılar.  

   "Aile Okulu Veli Eğitimi" katılımcıları tarafından ilgi gören kurs anaokulu-ilkokul Okul Müdürü Nuray TAŞTAN tarafından verildi. Kurs süresince çevresel koşullar dikkate alınarak transfer ve güncellik ilkesi ile karşılaşılan sorunlar kursta çözüm bulurken kursta öğrenilenlerin de yaşama aktarılması sağlandı. Web2.0 araçları ile de anketle desteklenen kurs kapsamında dış mekân etkinlikleri düzenlenmesi planlandı.

    Kurs öncesi, kurs süreci ve sonrasında durum değerlendirilmesi yapılarak kursun verimliliği tespit edildi. Katılımcılara yararlanacakları kaynak ve kitap tavsiyelerinde bulunuldu.


24-10-202224-10-202224-10-2022



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi